Bijscholingen Wedstrijdzwemmen

Bijscholingen voor trainers niveau 2 en 3 wedstrijdzwemmen

Naast de basis opleidingen bieden wij ook diverse bijscholingen aan voor de trainers wedstrijdzwemmen niveau 2 en 3. Voor het volgen van de bijscholingen ontvang u licentiepunten die ervoor zorgen dat u uw trainerslicentie geldig blijft.

4 zwemslagen nader bekeken:

Als trainer ben je dagelijks bezig met het verbeteren van techniek.

Waar let je op? Zijn er nieuwe inzichten en ontwikkelingen in de verschillende zwemslagen en hoe pas je dat toe in je eigen praktijk? In deze serie van bijscholingen gaan we nader in op de zwemslagen en aan de hand van veel video materiaal zorg je ervoor dat weer helemaal up to date bent.

Na het volgen van 2 bijscholingen ontvang je 1 licentie punt, volg je ze alle 4 dan ontvang je 2 licentie punten.

Prijs: €75,- incl. Btw, per bijscholing, volg je ze alle 4 dan ontvang je een korting van €25,-
Data:
Tijd:
Adres gegevens bijscholing:
Opleider(s):
(minimaal 10 deelnemers)
* Schoolslag specialist:

Informatie komt z.s.m, in ontwikkeling

Masters binnen je vereniging

De Master groep is een hele diverse groep binnen verenigingen. Tijdens deze bijscholing gaan we het hebben over hoe je de doelgroep kan binden aan je vereniging en specifiek hoe je de trainingen kan organiseren. Denkend aan doelstelling van de Masters (fitheid, competitief, verbeteren skills etc.)

Prijs: €75,- incl. Btw,
Data:
Tijd:
Adres gegevens bijscholing:
Opleider(s):
(minimaal 10 deelnemers)

* De nieuwe minioren trainer:
Met de komst van het nieuwe sportmodel verandert er het een en ander bij de huidige en toekomstige minioren groep. Hoe ga je om met de jonge sporters van dit moment? Wat hebben ze nodig om vanuit de zwemlessen met veel plezier door te groeien naar ‘echte’ wedstrijdzwemmers? Wat heb je als trainer en vereniging nodig om deze jonge kinderen te binden aan je vereniging maar vooral ook te behouden? Op deze vragen gaan we in tijdens deze bijscholing.
= in ontwikkeling, stuur ons een bericht als je belangstelling hebt zodat we je op de hoogte kunnen houden.