Project omschrijving

ENVOZ Zwemdiploma’s

ENVOZ is reeds 40 jaar aangesloten bij de Internationale federatie of Swimming Teachers Association (IFSTA). Deze organisatie geeft wereldwijd opleidingen aan zwemonderwijzers en geeft een complete lijn zwemdiploma’s uit.

ENVOZ zwemdiploma’s zijn erkende diploma’s, wij geven het A, B en C survival diploma uit en daarnaast verschillende brevetten voor het speciaal zwemonderwijs en de hogere diploma’s voor o.a. snorkelen en survival zwemmen.

Alle kinderen starten in hetzelfde traject of u nu op een later moment kiest voor het A, B en C diploma of voor het KNZB diploma.
Wel hebben we voor het A, B en C survival diploma alleen een basis pakket waarbij uw kind
1 x 45 minuten in de week zwemles heeft.

Het A, B, C zwemsurvival diploma
Wij hebben ervoor gekozen om de kinderen voor deze diploma’s te laten zwemmen omdat er aast de standaard vaardigheden extra aandacht is voor survival elementen. Dit geeft de kinderen meer toerusting voor een leven lang zwemplezier.

Zelfredzaamheid
Beter leren zwemmen, meer uithoudingsvermogen en kracht
Compleet, zodat kinderen echt zwemveilig en zwemvaardig zijn in meerdere zwemsituaties.

Bezoek www.envoz.nl voor meer informatie

Voordelen van een Envoz zwemdiploma

Met SuperSpetters heeft mijn kind op een speelse manier goed leren zwemmen. Door het spelelement blijft mijn kind geboeid en door het goed aanleren van de techniek van de borst- en rugcrawl heeft hij een goede basis voor de zwemsport.

Ouder, zwemvereniging DWK uit Barneveld

Ik zou SuperSpetters wel aanraden aan anderen omdat het heel fijn is dat je alles binnen een jaar kunt hebben, op een leuke speelse manier. Vanwege de intensiteit, denk ik persoonlijk dat het niet voor ieder kind geschikt is. Voor onze dochter was het prima!

Ouder, zwembad Zeist

Wilt u meer informatie over Envoz zwemdiploma’s?

Bezoek de website