Smallgroup Trainingen

Bewegen is medicijn

Ons lichaam weerspiegelt onze leefstijl’ is een vaak gehoord gezegde, en tot hoge mate is dat ook wel zo. Neem hoge bloeddruk, ofwel hypertensie, een kwart van alle vijftigplussers heeft een bloeddruk die te hoog is en die de kans verhoogt op een beroerte, hartinfarct en beschadiging van de hartspier en nieren. Hoewel artsen effectieve medicijnen kunnen voorschrijven die de bloeddruk verlagen, is het beter om de leefstijl aan te passen.

Gezond leven

Om een gezondere leefstijl te krijgen en deze te behouden is het van belang om diverse componenten met elkaar te verbinden. Dit zijn beweging, voeding en leefstijl verandering. Om tijdens dit proces een positief resultaat te behalen bieden wij u gerichte coaching aan, door middel van met elkaar in gesprek gaan, doelen te benoemen, een plan van aanpak op te stellen en deze te evalueren en bij te stellen.

Wilt u gericht aan de slag maak dan een afspraak voor een (gratis) intake gesprek.

Maak een afspraak

Voedingsadvies

Ter ondersteuning van ons programma Voeding en Coaching maken wij gebruik van een persoonlijk voedingsadvies op maat.

Dit is voor iedereen, of je nu wilt afvallen, meer uit je sport wilt halen, een paar kilo aan wilt komen of gewoon op een gezond gewicht wilt blijven.

Ons programma maakt het mogelijk om op een gezonde manier af te vallen. Er wordt geen gebruik gemaakt van maaltijdsvervangers zoals bv. shakes en supplementen waar je veel geld voor betaald. Gewoon echte eerlijke voedingsmiddelen die te vinden in de supermarkt of bij de groenteboer.

De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt

Onze adviezen kunt u als losse consults inboeken of in programma’s van 3, 6 of 12 maanden. Daarnaast kunt u een pakket op maat afspreken waarbij u eventueel ook gebruik maakt van onze overige diensten.

U krijgt menu’s en boodschappenlijsten, dit kan op papier meegegeven worden of per mail. Heeft u allergieën en/of bepaalde voedingswensen dan proberen wij dit zo goed mogelijk te verwerken in uw menu’s. Onze voorkeur gaat ernaar uit om naast het werken ook gebruik gaat maken van ons beweeg en voedings- advies om zo het beste resultaat te behalen.

Bij ons staat de driehoek Bewegen, Voeding en Mentale fitheid daarom centraal.

  • meer energie
  • minder last van (rug- of nek)klachten
  • minder ziekte
  • meer sociale interactie
  • mentaal fitter
  • meer kennis over een actieve en gezonde leefstijl
  • meer kennis over zelfmanagement en zelfmotivatie

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

Gratis intake gesprek